Умови використання персональних даних

Політика конфіденційності, захисту персональних даних та порядок використання файлів Cookies

Дана Політика конфіденційності, захисту персональних даних та порядок використання файлів Cookies (далі — «Політика») регламентує порядок здійснення та обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, мету використання таких персональних даних, взаємодію з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, внесення змін, блокування або видалення персональних даних та поводження з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Вас, як користувача сайту https://victoriavitae.org (далі – Сайт), при користуванні Сайтом, акцептуванні публічної оферти про надання благодійної пожертви. 

Ця Політика застосовується, якщо Ви акцептували публічну оферту про надання благодійної пожертви у власність Благодійної організації «Благодійний фонд «Перемога Життя», код ЄДРПОУ 44740349, що знаходиться за юридичною адресою: 76002, Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, місто Івано-Франківськ, вулиця Йосипа Сліпого, будинок 26, квартира 52 (далі – «Фонд»), чи відвідуєте сайт https://victoriavitae.org.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати відповідне повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: info@victoriavitae.org.

Фонд збирає Персональні дані лише у тому випадку, якщо Ви добровільно надали відповідну інформацію або висловили згоду на її надання та/чи використання. До персональних даних, які Фонд збирає, відноситься:

Інформація, що дозволяє встановити Вашу особу, персональні дані, окрім іншого, включають інформацію про Ваше ім’я, прізвище, телефонний номер, адресу проживання, адресу електронної пошти, дані Ваших документів, дані, що містять інформацію про стан вашого здоров’я, соціальний статус та іншу чутливу інформацію

Вторинні (технічні) дані: коли Ви відвідуєте Сайт, певні дані автоматично записуються на сервери Фонду для системного адміністрування, а також для статистичних або резервних цілей за допомогою використання ряду технологій, включаючи, але не обмежуючись, cookies-файли, теги та інші інструменти.

Ми можемо також використовувати інші послуги відстеження (програми третіх сторін), такі як Google Analytics, для того щоб зрозуміти та дослідити умови використання Вами нашого Сайту. Будь ласка, майте на увазі, що в Google Analytics інформація, надіслана Вашою програмою перегляду як частина запиту веб-сторінки, включаючи cookies-файли та Вашу IP адресу, збирається. У цьому випадку, Google також отримує цю інформацію, та її використання регулюється політикою конфіденційності Google та/чи оператором програмного забезпечення Google Analytics; Фонд не є стороною Ваших відносин з третіми особами, такими як оператори Google Analytics тощо

Платіжна інформація: Ми прямо не збираємо інформацію про Ваші платіжні засоби, такі як банківські картки тощо. 

ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Я, Благодійник, що акцептував Публічну оферту про надання благодійної пожертви Благодійній організації «Благодійний фонд «Перемога Життя», відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», свідомо та добровільно надаю Благодійній організації «Благодійний фонд «Перемога Життя», свою згоду на автоматизовану, а також без використання засобів автоматизації обробку (включаючи збирання, накопичення, зберігання та використання) моїх персональних даних, з метою реалізації відносин в сфері благодійної діяльності, залучення фізичних осіб до Благодійництва відповідно до законодавства України, Статуту та інших локальних актів Фонду в обсязі, необхідному для реалізації наведеної мети обробки персональних даних. 

Цим документом я також даю згоду на передачу (поширення) своїх персональних даних виключно з вказаною вище метою та у порядку, визначеному Законом України «Про захист персональних даних». Я не вимагаю здійснення повідомлення про передачу (поширення) моїх персональних даних третім особам, якщо така передача (поширення) відбувається в моїх інтересах з метою реалізації вказаних вище правовідносин.

Підписанням даної згоди-повідомлення підтверджую, що я письмово повідомлений (-а) про цілі обробки персональних даних (згідно вказаної у цьому документі мети) та осіб, яким передаються мої персональні дані, а також про свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», згідно з якою суб’єкт персональних даних має право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

3) на доступ до своїх персональних даних;

4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Також повідомляємо, що відповідно до ст. 2 ЗУ «Про захист персональних даних» обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

Ця згода-повідомлення діє протягом невизначеного терміну.

 

Використання файлів Cookies

Cookies — це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які відправляються веб-браузеру і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

Ця технологія розширює можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Файли cookies можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookies) і зберігатися в комп’ютері, поки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookies називаються сесійними), тобто вони зберігаються тільки до закриття браузера. Крім того, файли cookies діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним Сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

При повторному відвідуванні Вами Сайту, дані файлів cookies оновлюються і в більшості випадків, веб-браузер за замовчуванням допускає автоматичне збереження файлів cookies на Вашому пристрої, при цьому відключення файлів cookies може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів і/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Сookies не отримують особистої інформації про Вас та не надають нам Вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які Вам найбільше подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Крім того файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск.

Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення цієї Політики відвідувачами або пристроями.

Сайт може ділитися цією інформацією з іншими сторонами, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, агентств і партнерів із суміжних бізнесів для того, щоб вони надавали якісну партнерську рекламу.

Важливо наголосити, що cookies дозволяють Вам повною мірою користуватися всіма можливостями Сайту, і ми рекомендуємо вам залишати їх ввімкненими.

Основні веб-браузери налаштовані на автоматичний прийом файлів cookies. Для того, щоб їх відключити, потрібно скористатись функцією довідки в браузері. Довідку можна викликати через меню або за допомогою кнопки F1.

При цьому рекомендуємо звернути увагу, що конфігурація налаштувань файлів cookies для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися, а що повноцінна робота з Сайтом доступна тільки при належному використанні файлів cookies. Відключення файлів cookies може призвести до обмеження доступу до змісту та до неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору